Creative Communications

Opvallend met inhoud

Creative Communications ontwikkelt communicatiestrategieën. Strategieën die opvallen door inhoud. En die overtuigen doordat ze naadloos aansluiten bij uw doelgroep. Doordachte concepten, gestuurd door kennis van zaken en effectiviteit. Het resultaat? Een ambitieuze approach, die optimaal bijdraagt aan uw commerciële of persuasieve targets. Communicatieve uitingen die uw marktpositie verbeteren en die bewezen meerwaarde creëren.

Iedere opdrachtgever is uniek en daar houden wij graag rekening mee. Wij denken in doelen en doelgroepen, niet in communicatiemiddelen. In klant- en marktwensen, niet in geijkte patronen. Waardoor de executie van ons werk geconcretiseerd wordt in multimedia-campagnes of persbenadering, in een online campagne of een overtuigende point-of-sale presentatie. Afhankelijk van waar en hoe de beste resultaten kunnen worden behaald.

Met andere woorden: het doel is leidend, niet het communicatieplatform of de waan van de dag. Wel zo reëel. En altijd effectiever.
Wij werken rechtstreeks voor cliënten of via hun eigen communicatiebureau. Op een heel traject, of op onderdelen daarvan.
We verbinden inhoud met expressie en profilering met identiteit. Als u wilt, ook voor u.

Kennis maken? Inzichten uitwisselen? Mail: info@creativecommunications.nl
of bel 023-5265820 / 06-51531194.

CONCEPT TEKST DESIGN VIDEO PR & PERSWOORDVOERING