Creative Communications

Meerdoc: documentair en educatief

Meerdoc is een samenwerkingsverband van Moreen Pattiruhu (Pattiruhu Consultancy in Hoofddorp) en Creative Communications. Tegen de achtergrond van een brede media-ervaring richt Meerdoc zich enerzijds op mediaproducties met een documentair karakter, primair op het gebied van maatschappelijk relevante thema’s: bestuur, cultuur en sociale dynamiek. Anderzijds geeft Meerdoc uitvoering aan educatieve modules op het gebied van media. 


Lessenserie radionieuws maken
In 2016 gaat een lessenserie van start over lokaal nieuws maken, die zich richt op basisschoolleerlingen. Opdrachtgevers zijn Pier K en MeerOmroep.
Moreen Pattiruhu was programmamaker, redacteur en presentatrice bij Radio Oras (Radio Stad Amsterdam/ Amsterdam FM), Radio Nederland Wereldomroep en Teleac. Presenteerde o.a. de Teleac-cursus Indonesië: Taal en Cultuur en was ruim 2 jaar (eind)redacteur van HLMR in 1 minuut/ MeerNieuws (TV journaal) en later productieleider respectievelijk Hoofd Televisie bij MeerOmroep. Kijk hier voor meer informatie over educatieve activiteiten: www.meerradio.nl/educatie